Стів Балмер в Україні… прочитає лекцію

четверг, 28 октября 2010, Роман Калита

stiveBalmer[1]

Приходьте послухати лекцію генерального директора корпорації Microsoft Стіва Балмера для українських студентів, яка відбудеться у Залі засідань Вченої ради КПІ 5 листопада.

Стів Балмер розкаже про своє бачення майбутнього інформаційних технологій, про спільні розробки Microsoft і локальних партнерів у сфері хмарних технологій, про перспективи хмарних обчислень, про мобільну платформу Windows Phone 7 та розважальну систему Xbox 360, а також вперше в Україні представить інноваційний ігровий контролер Kinect.

Лекція розпочнеться о 14:30, але через необхідні заходи безпеки просимо всіх учасників прийти о 14:00, і бажано не брати з собою сумок і металевих предметів.

Щоб поставити запитання Стіву Балмеру, надішліть листа за адресою gmua@microsoft.com до 3 листопада. Під час зустрічі він відповість на ті запитання, які були задані найчастіше.

Скористайтеся з унікальної нагоди почути про майбутнє технологій безпосередньо від керівника компанії, яка задає тон на глобальному ринку ІТ. Поспішайте зареєструватися на лекцію Стіва Балмера у КПІ!

Реєстрація

Пруф-лінк http://www.microsoft.com/ukraine/events/ballmer-students-lecture-2010/default.mspx

Компании из статьи


Microsoft Украина


Сайт:
http://www.microsoft.com/ukr/ua/

Microsoft Украина Украинское подразделение компании Microsoft.

Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии