Реєстрацію на освітню ІТ- конференцію «UniversITy-2012» розпочато!

среда, 17 октября 2012, Александр Краковецкий

3-4 листопада 2012 року в Києві відбудеться щорічна конференція в сфері інформаційних технологій «UniversITy-2012». Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.*

«UniversITy-2012» - освітня конференція для студентів 3-5 курсів та молодих спеціалістів сфери ІТ, а також всіх, кому цікаві інформаційні технології. Метою конференції є надати талановитій молоді можливість отримати якісні та актуальні знання та дізнатись про останні тенденції розвитку сфери ІТ, перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy-2012» об’єднає 150 учасників, 12 спікерів та створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання. Місце проведення конференції – бізнес-центр «Інком».

Тема конференції: «Твоє місце в системі Інтернет-технологій: startups vs. companies». В рамках даної теми спікери говоритимуть про те, як розпочати власний Інтернет-бізнес, cloud computing, додатки до смартфонів, корпоративні інформаційні системи, останні інновації в сфері ІТ та багато іншого. На учасників чекає насичений курс, що включатиме семінари, майстер-класи від представників провідних ІТ-компаній України, розгляд практичних кейсів та професійний діалог, в якому жодне питання учасників не залишиться без відповіді.

Кожен учасник конференції «UniversITy-2012» дізнається про можливості стажувань в провідних ІТ-компаніях світу, оскільки в програмі передбачена окрема сесія, яка познайомить слухачів з тими кроками, які необхідно зробити, щоб успішно пройти на програму стажування. Іноземні стажери, що проходять стажування в ІТ-компаніях України будуть раді поділитись власним досвідом та практичними рекомендаціями щодо вибору програми стажування, підготовки до співбесід та ключовим компетенціям, якими необхідно володіти для успішного проходження відбору. На конференції будуть присутні спеціалісти, які нададуть інформацію по актуальним програмам стажування, а також, серед учасників буде гарантовано проведено розіграш на право отримати 1 сертифікату на безкоштовну програму стажування та 3 сертифікати на 30%-знижку на участь у програмі стажування за кордоном (пошук потенційного роботодавця та підбір програми).

Вартість участі в конференції: 120 грн., якщо реєстрація та оплата здійснюється до 21 жовтня; у разі реєстрації та здійснення оплати у період з 22 жовтня по 2 листопада, вартість участі - 150 грн.; при оплаті участі у день проведення конференції - 200 грн. Детальна інформація щодо оплати буде роз'яснена індивідуально кожному учаснику після заповнення аплікаційної форми.

Зареєструватись на проект можна, заповнивши реєстраційну форму http://ua.join-aiesec.com/ candidates/index.php?act=results&stage_id=5066

Для отримання детальнішої інформації щодо конференції, останніх новин події, а також цікавих обговорень, запрошуємо Вас завітати на сторінку блогу http://university-2012-aiesec.blogspot.com/ та приєднатись до групи «UniversITy-2012» в соціальних мережах:

В Контакте: vk.com/university_2012 Твіттер: twitter.com/UniversITy2012

Учасники конференції отримають можливість не тільки поглибити та розширити власні знання, а й ефективно провести час разом з колегами по фаху, дізнатись про програми професійних стажувань в сфері ІТ в міжнародних компаніях. «UniversITy-2012» - найкраща інвестиція часу для всіх, хто цікавиться інформаційними технологіями та прагне розвиватись в цьому напрямку.

*AIESEC-це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, бере участь в організації освітніх та соціальних проектів та міжнародних програм професійних стажувань. Офіційний сайт AIESEC в Києві: kyiv.aiesec.ua.

Питання щодо участі та партнерства можна задати: Безносюк Марина
PR-менеджер конференції «UnversITy-2012»
e-mail: marina.beznosiuk@aiesec.net
тел.: (093) 716-53-84


Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии