Киев "День встраиваемых технологий Windows Embedded в Украине"

вторник, 18 ноября 2008, Александр Краковецкий

Час проведення: 20 листопада 2008 року.
Місце проведення: Київ, КиївЕкспоПлаза, виставка «Світ Електроніки 2008», конференц-зал №1
Організатор проведення: Кварта Технології, дистриб`ютор вбудованих систем Майкрософт в Росії і СНД, Windows Embedded Gold Partner при підтримці компанії Microsoft.

20 листопада 2008 року компанія «Кварта Технології» при підтримці компанії Microsoft проводить конференцію «День вбудованих технологій Microsoft Windows Embedded в Україні». Конференція пройде на території виставки «Світ Електроніки» в Києві.

Захід подібної тематики в Україні проводиться вперше і організований для виробників інтелектуальних пристроїв і апаратних платформ на базі вбудованих операційних систем.

Конференція тематично розмежована на дві частини. Комерційна – включає в себе короткі огляди можливостей операційних систем Windows Embedded, особливостей застосування в різних пристроях, інформацію про нові продукти, які виходять в світ осінню 2008 року, відомості про політику ліцензування.

Технічна частина заходу присвячена детальному огляду функціональних можливостей Windows Embedded Standard (нова версія Windows XP Embedded) і Windows Embedded CE. Будуть розглянуті технічні особливості застосування платформ в таких пристроях як платіжні термінали, касові апарати, GPS/Глонас навігатори, медичне обладнання, телевізійні приставки та інших пристроях, а також в промисловій автоматизації. Найбільш цікаву частину технічної сесії представляє жива демонстрація роботи засобів розробки Windows Embedded CE та Windows Embedded Standard.

Протягом трьох днів з 19 по 21 листопада фахівці компанії Кварта Технології проводять консультації та безкоштовні мастер-класи по встановлюванню систем Windows Embedded на стенды №27.

Особливість технології Microsoft Windows Embedded полягає в тому, що вона дозволяє швидко та економічно створювати спеціалізовані пристрої з заздалегідь заданною функціональністю та інтегрувати в систему тільки ті модулі, які необхідні для рішення поставлених задач. Застосування технології дає велику кількість переваг, таких як:покращений захист, надійність, компактність, низька собівартість рішення, скорочений цикл розробки та багато інших.

Необхідна попередня реєстрація

схема проезда



Программа:

11 : 00 - 11 : 10 Вступительное слово.
Кварта Технологии
11 : 10 - 11 : 50 Introduction to Windows Embedded.
Microsoft
11 : 50 - 12 : 20 Обзор операционных систем Microsoft Windows Embedded.
Кварта Технологии
12 : 20 - 12 : 50 Особенности лицензирования.
Кварта Технологии
12 : 50 - 13 : 20 Кофе Брейк
13 : 20 - 13 : 50 Функциональные возможности Microsoft Windows ХР Embedded.
Кварта Технологии
13 : 50 - 14 : 30 Функциональные возможности Microsoft Windows СЕ Embedded .
Кварта Технологии
14 : 30 - 15 : 00 Демонстрация работы ОС.
Кварта Технологии

Компании из статьи


Microsoft Украина


Сайт:
http://www.microsoft.com/ukr/ua/

Microsoft Украина Украинское подразделение компании Microsoft.

Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии