Школа аналізу даних Яндекса в Україні

суббота, 25 июня 2011, Александр Краковецкий

Школа аналізу даних (ШАД) починає перший набір студентів в Україні для підготовки за спеціальностями «Аналіз даних» і Computer Science. Поки що це групи дистанційного навчання, які з'являться у Києві та Харкові.

Стисло про те, що таке ШАД. Школу було відкрито 2007 року в Москві. Ініціатором її створення виступив Яндекс, він же взяв на себе фінансування Школи. Головною метою ШАД є підготовка фахівців у галузях обробки й аналізу даних та добування інформації з інтернету, як для Яндекса, так і для ІТ-індустрії в цілому. Заняття проводять викладачі російських і зарубіжних університетів. Під час навчання або після нього студенти будуть мати можливість стажуватися в Яндексі, де вони працюватимуть під керівництвом розробників Яндекса та своїх викладачів. Школа дає можливість отримати освіту за спеціальністю Сomputer Science, яка зазвичай не входить до програм університетів.

(Читати популярні питання-відповіді про ШАД).

ШАД у Росії – це дворічні стаціонарні вечірні курси. В Україні ми тільки-тільки починаємо, тому спочатку у студентів буде один стаціонарний курс на семестр, а інші проводитимуться в заочному режимі. З розвитком ШАД в Україні кількість стаціонарних курсів збільшуватиметься.

До навчання в українських групах ШАД ми запрошуємо студентів старших курсів, аспірантів і випускників технічних вузів. Навчання безкоштовне, але потрібно буде пройти конкурс. Щоб подати заявку, заповніть анкету та виконайте тестові завдання.

Заявки приймаються до 10 липня, в разі потреби строк прийому буде продовжено. Зі студентами, котрі пройшли попередній відбір, Яндекс проведе співбесіду за допомогою відеозв'язку.

Якщо у вас є якісь питання щодо ШАД, будь ласка, пишіть за адресою yaschool@yandex-team.ru.

Компании из статьи


Яндекс Украина


Сайт:
http://yandex.ru/

Яндекс Украина У Яндекса в Украине три офиса — головной в Одессе, где сосредоточен управленческий аппарат и отдел продаж, и два офиса разработки — киевский, занимающийся разработкой и управлением украинскими проекта...

Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии