C# 4.0 How-To

понедельник, 15 августа 2011, Yuriy Gutyk

alt text

  1. автор. Ben Watson. якщо чесно, то про нього нічого раніше не чув. сам він SE в команді розробників Bing. думаю цього достатньо.
  2. структура. одна з найкращих. у всіх книжках завжди починається подача інформації з найпростішого, закінчуючи більш складним матеріалом. у даній книзі це зроблено як по ГОСТу. +відчувається градація. тобто розділи\підрозділи мають доволі слабку зв'язаність. і як на мене це чудово. у випадку плавного переходу, читач не сильно відчуває "розвиток в процесі". <офтоп>щось схоже на ситуацію з відношенням дитини до іграшок. майже зажди хочеться, і приємніше відчувати що ти володієш багатьма маленькими, а не однією великою.
  3. сама інфа. думаю не логічно порівнювати її з написаною в інших книжках. призначення(нижче) у книги не стандартне. сама книга не сильно нагадує книгу як таку. перша асоціація це журнал. але журнал який корисно пролистувати і вивчати\повторювати\закріпляти знання. подача у вигляді сніпетів. ви не знайдете опис міні проекту як у Сандерсона, чи поглиблений розбір як у Ріхтера. важко навіть пояснити, що ви тут знайдете) починаючи від простих типів, і до взаємодії з ОС чи хардом(!). деякі речі подаються просто, не так як вчили в школах) як визначити чи число степінь 2-х пам'ятаєте?
    return (number != 0) && ((number & -number) == number); //гарно?
  4. і це ще один великий плюс. навіть реалізація простих речей виглядає як міні-картина. вивчити техноголію\алгоритми і "клєпати" шаблонки проектів може кожен, а писати щось гарне - також)
  5. для кого. починати з неї не варто. це 100%. тільки після того як будуть отримані фундаментальні знання можна сміло брати і читати\гортати.


Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии