Microsoft XNA Game Studio 4.0: Learn Programming Now!

пятница, 19 августа 2011, Yuriy Gutyk

alt text

1.автор. Rob Miles. візуально запамятався дуже добре з відео, у якому з траблами запускав демо гри на WP7. таке враження було, що проект йому дали за 10 хв до зйомок) викладає Computer Science в UK, є MVP в області Mobile Dev. двоє дітей, єслі чо.

2.структура. 4 розділи. хоча розділи і є логічно впорядкованими по складності. 2-ий(робота з медіа контентом) та 3-ій(власне структура застосунку) я б переставив. але, знову ж таки, читати в даній книзі краще послідовно, так як деякі моменти потрібно засвоювати на раніше прочитаних.

3.сама інфа. читачу у 99% буде зрозуміло все, навіть якщо відсутні базові знання синтаксису C#, чи роботи з VS(здається є навіть скрін на якому показано як ставити брейкпоінти). подача інформації поверхнена. але і сама книжка читається скоріше як художня. моменти де потрібно щось обдумати майже відсутні. розписано буквально все, що потрібно для легкого старту без пошуку рішень на різних форумах.

4.для кого. за словами автора, для людей, яким подобаються ігри та є бажання зрозуміти їх структуру. після книги, читачу буде зовсім не важко реалізувати і свою, нехай і доволі просту, але гру, з використанням XNA та C#.

Компании из статьи


O'Reilly


Сайт:
http://oreilly.com/

O'Reilly O'Reilly Media spreads the knowledge of innovators and expert early adopters to everyday users through its books, conferences, news reportage, videos, and classes. Founded in 1978, O'Reilly Media spre...

Ищите нас в интернетах!

Комментарии

Свежие вакансии